Voor werkgevers
QUALITY ALS PARTNER

Al meer dan 15 jaar zenden wij elke dag met veel plezier ons personeel uit naar onze partners.

In de afgelopen jaren hebben wij de gehele keten van uitzenden in eigen beheer ontwikkeld. Zo hebben wij onze eigen kantoren in het buitenland opgestart, beheren we onze eigen huisvesting en wagen park en hebben we de volledige loon- en financiële administratie in eigen huis.

Hierdoor zijn we volledig “in control” en kunnen we onze partners voorzien van een goede dienstverlening.

Services for employers thumbnail
Quality zorgt voor de juiste mensen op de juiste tijd en plaats
Supply advantage thumbnail
Werving & Selectie

In de afgelopen jaren heeft Quality een eigen buitenlands netwerk opgebouwd, waar we in eigen kantoren werven & selecteren.

Wij vinden dat goede recruitment bestaat uit het afstemmen van de juiste verwachtingen. In onze eigen kantoren kunnen we beeldmateriaal van onze partners tonen en kunnen onze recruiters de juiste verwachtingen afstemmen. Zo proberen wij de juiste match al in het thuisland te maken

Supply advantage thumbnail
Uitzenden & Detacheren

Doordat we werken met personeel dat uit het buitenland komt, is een goede prognose en planning van belang om voldoende flexibiliteit te kunnen leveren.

Het leren kennen van elkaars seizoenspatroon en op verwachtingen in kunnen spelen, is daarbij extra van belang. Mogelijk kunnen seizoenspatronen van verschillende partners elkaar hierbij aanvullen.

Supply advantage thumbnail
Portal

Als partner kun je via ons portal alle informatie over de planning en uitzendkrachten online inzien. Ook onze uitzendkrachten krijgen alle informatie via de app (zoals loonstroken, contracten, planning etc.) Hierdoor kunnen we direct communiceren en de snelle schakel tussen onze partner en personeel zijn.

Supply advantage thumbnail
Legaliteit

Quality is NEN-4400-1 gecertificeerd via NormecVRO en daarbij aangemeld bij de SNA (Stichting normering arbeid). Quality is tevens NormecVRO gecertificeerd voor haar huisvesting en daarbij aangemeld bij de SNF (Stichting normering flexwonen).

Voor het vaststellen van de identiteit van de medewerkers gebruikt Quality de hard- en software van Securitech.

Supply advantage thumbnail
College

Het ontwikkelen van ons personeel staat hoog in het vaandel. Omdat we met veel buitenlandse medewerkers werken, vindt Quality integratie en Nederlandse taal belangrijke onderwerpen. Hiervoor verzorgd Quality op periodieke basis verschillende cursussen voor ons personeel.

  Geïntereseerd in deze baan?

  Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

  VOORNAAM

  ACHTERNAAM

  TELEFOONNUMMER

  E-MAILADRES

  BERICHT