Onze identiteit
Quality Uitzendbureau is een betrouwbaar, innovatief uitzendbureau dat al meer dan vijftien jaar hoogwaardige dienstverlening levert

Quality Uitzendbureau is in 2006 opgericht en is volgens onze klanten dynamisch, flexibel, deskundig en betrokken. Samen met onze medewerkers vormen we een hecht en ervaren team dat gespecialiseerd is in het uitzenden van productiekrachten in de foodbranche. Door onze specialisatie in productiemedewerkers beschikken wij over veel ervaring en inzicht in dit type medewerker. Wij staan altijd voor onze klanten paraat en gaan uitdagingen niet uit de weg. Wij zorgen voor de gepaste oplossing waar u naar opzoek bent.

Quality garandeert een correcte betaling van sociale bijdragen en belastingen en een eerlijke betaling voor werknemers. Wij helpen ons personeel met het verkrijgen van een BSN-nummer en inschrijving in het RNI/BRP, dat in Nederland vereist is. Het BSN-nummer is nodig om een Nederlandse bankrekening te kunnen openen. Zo kunnen wij jouw salaris op tijd uitbetalen. Wij zorgen niet alleen voor werk, maar ook voor huisvesting, zorgverzekeringen en een eerlijk pensioen.

Het Quality Team

Ketija

Vestigingsmanager

Lita

Support en Administratie medewerker

Arturas

Recruiter

Romana

Intercedent

Valerija

Intercedent

Jeroen

Intercedent

Magdalena

Intercedent

Philip

Directeur

Liliia

Baliemedewerkster

Waarom werken in Nederland?

Nederland is één van de meest ontwikkelde landen van de wereld.

De Nederlandse economie leunt sterk op de hoogontwikkelde landbouw en de internationale handel. Nederland heeft ook een van de beste infrastructuur ter wereld.

In Nederland is er een grote vraag naar gemotiveerde arbeidskrachten in zowel de landbouw als in fabrieken, logistiek en productie.

Werken in het buitenland kan je leven veranderen:

  • Goed geld verdienen (tot 7 of 8 keer meer dan het lokale niveau)
  • Nieuwe carrièremogelijkheden
  • Nieuwe ervaringen
  • De mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten
  • Nieuw avontuur
  • Een nieuwe en stabiele toekomst voor jezelf

Leven in Nederland

Communiceren in het Engels

In Nederland is de officiële munteenheid de euro. Nederland is een dichtbevolkt land met veel verschillende culturen. De officiële taal is Nederlands, maar Nederland is erg internationaal, bijna elke inwoner kan vloeiend communiceren in het Engels en / of andere talen. Nederlanders worden over het algemeen omschreven als zeer directe en aardige mensen.

Vereisten in Nederland

Een pensioen voor de toekomst

Iedereen die in Nederland verblijft, moet verzekerd zijn en een sofinummer hebben. Als je in Nederland werkt, bouw je ook pensioen op voor de toekomst.

Wij zorgen voor

Huisvesting

We noemen onze huisvesting graag een thuis. Wij hebben de visie dat huisvesting een belangrijk onderdeel is van onze relatie. Wij leveren altijd woningen die voldoen aan de normen van de SNF. De SNF is een Nederlandse organisatie die controleert of huizen aan de normen voldoen om een certificaat te krijgen.

Vervoer

Het vervoer naar het werk vindt plaats in een gewone auto of bus. Al onze voertuigen hebben een gps-tracking en zijn puur bedoeld voor vervoer van huis naar werk. Ook de brandstof en verzekeringen regelen wij.

Zorgverzekering

Wij zorgen voor een goede ziektekostenverzekering naar Nederlandse maatstaven. Onze zorgverzekering wordt afgesloten door de organisatie Hollandzorg. Zij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van medewerkers die uit het buitenland komen en in Nederland werken.

Pensioen

Wij zorgen voor een eerlijk pensioen. Het pensioen is van de organisatie Stipp (Achmea), een expert op het gebied van uitzendkrachten. Zo bouw je ook binnen Stipt aan een lange termijn toekomst!

Schrijf je in!
Quality is altijd op zoek naar betrouwbare, flexibele en hardwerkende mensen.
Quality is altijd op zoek naar betrouwbare, flexibele en hardwerkende mensen. Als je denkt dat één van onze openstaande vacatures bij je past, meld je dan aan. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.
Als je onderstaande kwaliteiten bezit, schrijf je dan in op onze website of bel naar één van onze kantoren.
Enthousiast
Ambitieus
Sociaal
Gemotiveerd
Energiek
Jouw persoonlijke gegevens worden met vertrouwen en zorg behandeld.
Vacatures
Marketing Recruitment Medewerker
Orderpicken
Logistiek medewerker
Operator
Productiemedewerker