Ons specialisme:
u kunt altijd op ons rekenen

Kijkje achter de schermen 

Quality Uitzendbureau is in 2006 opgericht en is volgens onze klanten dynamisch, deskundig en betrokken. Kwalificaties waar we blij mee zijn. Want ze geven goed weer waar we voor staan. Het roer van de onderneming is in handen van ons: Kristel Zijerveld en Noor van der Vijver. Samen met onze 4 enthousiaste medewerkers vormen we een hecht en ervaren team, dat gespecialiseerd is in het uitzenden van productiekrachten in de foodbranche. Maar onze klanten schakelen ons inmiddels ook steeds meer in voor administratief personeel.

365 Dagen per jaar voor u actief 

We zijn geen algemeen uitzendbureau. Dat heeft zo z’n voordelen. Want door onze specialisatie in productiemedewerkers beschikken we over veel knowhow, ervaring en inzicht. Naast onze pure uitzendactiviteiten, verzorgen we voor u overigens ook detachering, werving & selectie, in-house mogelijkheden, payrolling of combinaties daarvan. U kiest gewoon de discipline die het best bij uw organisatie past.  

Flexibele dienstverlening op maat 

We zijn 24/7 voor u bereikbaar en inzetbaar. En nee verkopen is er bij ons niet bij, mede dankzij onze reservepool aan medewerkers. Dus hebben we voor u altijd de juiste oplossing paraat of we vinden die. Dat is onze uitdaging en voor u de garantie dat we u in elke situatie uit de brand helpen.

Noor van der Vijver

Noor van der Vijver

×

Kristel Zijerveld

Kristel Zijerveld

×

Contactgegevens

Quality Uitzendbureau
Beneluxweg 14
2411 NG Bodegraven
Tel: 0172-650591
Fax: 0172-610134
info@qualityuitzendbureau.nl
Contactpagina