Onze medewerkers:
die gaan graag voor u aan de slag

Van alle markten thuis 

Quality is van alle markten thuis. Of het nu gaat om productiemedewerkers, administratief personeel of ander goed opgeleide kantoormedewerkers, de medewerkers van Quality gaan graag voor u aan de slag!

Productiemedewerkers met een plus 

Een groot deel van onze uitzendkrachten is van Poolse origine. Ze worden door ons zorgvuldig gescreend en opgeleid, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een NT2 cursus voor voedingsassistent. Maar we begeleiden ze ook in het werkproces en bij een aantal van hun privézaken. Zo verlenen we bijvoorbeeld ondersteuning bij het afsluiten van een zorgverzekering. Of we regelen de huisvesting, een tandartsbezoek of taallessen. Omdat wij het verder ontwikkelen van hun capaciteiten en hun integratie in de samenleving tot onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden horen. En u kunt rekenen op hardwerkende en gemotiveerde productiemedewerkers die hun vak verstaan.

Administratief personeel 

Naast ons specialisme voor productiemedewerkers, hebben we ook veel ervaring opgebouwd als het gaat om administratief personeel. Een vlag die de lading overigens niet helemaal dekt. We hebben het hier namelijk over medewerkers die beschikken over een mbo of hbo opleiding. Goed opgeleid en deskundig personeel dus, dat op professionele wijze invulling kan geven aan de meest voorkomende administratieve en andersoortige kantoorwerkzaamheden op uw bedrijf.

Contactgegevens

Quality Uitzendbureau
Beneluxweg 14
2411 NG Bodegraven
Tel: 0172-650591
Fax: 0172-610134
info@qualityuitzendbureau.nl
Contactpagina