Flexibele dienstverlening:
zeg maar hoe u het hebben wilt

Uitzendwerk 

Een goede productie- of logistiekmedewerker vinden voor een vacature is soms een hele klus. Behalve als u kiest voor onze uitzendwerk module. Die vorm van dienstverlening is snel, flexibel in te zetten en bespaart u heel wat werk en hoofdbrekens. Wij selecteren voor u de beste kandidaat en nemen de salarisbetaling, evaluatiegesprekken en begeleiding voor onze rekening. U heeft er geen omkijken meer naar.

Werving & selectie 

Schakelt u ons voor deze activiteit in, dan nemen we van u alle activiteiten over die te maken hebben met de zoektocht naar en selectie van de juiste productiemedewerker. Vooraf geven we u uiteraard inzicht in de investering die hiermee gemoeid is. Uw wensen, eisen en verwachtingen vormen vervolgens onze leidraad. Samen met onze expertise en ervaring en ons uitgebreide netwerk resulteert dat in een perfecte match. En niet onbelangrijk: u betaalt pas als de klik is gemaakt.

Detachering 

Piekperioden, bijzondere projecten of specialistische activiteiten vragen soms om professionele productiekrachten op een bepaald vakgebied. Ook dan is het goed samenwerken met Quality Uitzendbureau. We leveren u op detacheringsbasis de medewerker(s) die u nodig heeft voor de door u gewenste tijdsduur.

Payroll of In-house service?  

Meer informatie.

Contactgegevens

Quality Uitzendbureau
Beneluxweg 14
2411 NG Bodegraven
Tel: 0172-650591
Fax: 0172-610134
info@qualityuitzendbureau.nl
Contactpagina